info@connectingdots.be +32 (0)51 814 414

Bedrijfsreportage – Kenzo Lauwereins – Afl 3

Ontdek hier de passie van Kenzo Lauwereins.

Kenzo genoot van de nodige opleidingen in de gastronomische school Ter Groene Poorte te Brugge en de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij deed ervaring op in verschillende restaurants waaronder Bistro du Port, Pure C, Waldorf Astoria Amsterdam, Hertog Jan, Hof van Cleve en is nu de hoofdsommelier bij VLASS – Puur Gastronomie.

In deze derde aflevering gaan we Kenzo volgen in restaurant Vlass te Middelkerke waar hij werkt als wijnsommelier en maître.

Connectingdots maakte een drieluik over de wijnsommelier activiteiten van dhr. Lauwereins. In elke reportage belichten we 1 onderdeel. Dit levert drie aparte filmpjes op die bruikbaar zijn op social media, de website en in presentaties en mailings naar potentiële klanten.

Client: Vlass

Date: 20 december 2017