info@connectingdots.be +32 (0)51 814 414

Bedrijfsreportage – Pietersheim

Prinselijk overnachten op een landelijke kinderboerderij? Het kan in het vakantiehuis op het 76-ha tellend, voormalig prinselijk domein aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen waarvan Pietersheim één van de zes toegangspoorten is.

Dit vakantiehuis biedt onderdak aan 68 personen en is uitermate geschikt voor groepen, verenigingen, scholen, families enz… Scholen kunnen trouwens deelnemen aan het boerderij- en natuureducatief aanbod of zelfs een boerderijvakantie. Ook een handje helpen op de boerderij is mogelijk.

De speeltuin biedt speelplezier aan meer dan 300 kinderen terwijl de nabijliggende sportterreinen (atletiekpiste, tennisplein, voetbalvelden, visvijver en fit-o-meter) de actieve verblijfsgast een sportief verblijf garandeert. De vele wandelingen, waaronder de kaboutertocht, en de aanwezigheid van de vele boerderijdieren bieden rust en ontspanning.

Traiteur Jaco verzorgt de catering en staat garant voor voor een smakelijk ontbijt, middag- en avondmaal. Verblijven kan via kamer en ontbijt, half- en volpension. Maar ook zelfkook is mogelijk. Een degelijke professionele groot-keuken staat tot uw beschikking.

Client: Toerisme Lanaken

Date: 9 november 2017