Website en social mediasupport

KORTE BESCHRIJVING
Wij zorgen als communicatiepartner voor de websitepagina’s, de plaatsing van social media posts, vertalingen, uitwerking van posters, mailbanners, roll-ups, wanden voor beursstanden en analyses van het online gebeuren met adviezen in kader van optimalisatie.

KLANT
Esri BeLux NV

CATEGORIEEN
Design website
Ontwikkeling website
Meertalig paginabeheer
Layout folders en flyers
Layout mailbanners
Layout emailmarketing
Social Media beheer
Korte filmpjes

Website design en beheer

Portfolio - Esri BeLux - design en beheer website

Social Media beheer

Analyses online communicatie

Portfolio - Esri BeLux - analyses

Projectaanpak

DE OPDRACHT

Esri BeLux N.V. is de officiële vertegenwoordiger van Esri (California, USA) in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg.  Esri is wereldleider inzake Geografische Informatie Systemen (GIS). Esri BeLux is meer dan een softwareleverancier: het bedrijf biedt een waaier aan professionele dienstverleningen: consultancy, behoeftenstudies en GIS-analyse, ontwikkeling van GIS toepassingen, geografische dataconversie en -integratie, projectmanagement, GIS-implementatie, software trainingen, opleidingen op maat,…  Het enthousiaste GIS-team van Esri BeLux staat garant voor een stipte implementatie en een grondige ondersteuning van elk GIS-project. 

Connectingdots BV kreeg de opdracht in 2018 om een website met CMS systeem op te zetten dat men kon beheren in kader van het organiseren van trainingen. Later kende dit uitbreiding naar een ruimere invulling van de website en ruimere communicatiesupport.

DE AANPAK

Vanuit Connectingdots BV supporteren wij de CEO en de marketingafdeling op vlak van communicatie. Wij werken hiervoor in regie en op basis van een online beschikbare communicatiematrix is er overleg in kader van het plaatsen van berichten op de website en social media, de uitwerking van nieuwe landingpagina’s en productwebsites, ondersteunende software, enzoverder.

Connectingdots BV voorziet op het einde van iedere week de nodige analyserapporten en dashboards inzake de online zoekresultaten, paginabezoeken en interacties op de diverse pagina’s en social media.

Scroll naar boven