01

Videoreportages

Beelden laten spreken is de core business van Connectingdots. Wij hebben een sterk team aan medewerkers om diverse reportages te draaien. Wij gaan er samen voor om uw boodschap goed in beeld te brengen en om te zetten in korte, krachtige en leuke reportages aan een aanvaardbare prijs.

Portfolio - Videoreportages - reportagereeksen

02

Esri BeLux

Support op vlak van webdesign, webcontent, uitwerken en publiceren social media posts via Linkedin en Twitter. Ondersteuning promotiecampagnes via Adwords en social media. Ontwikkelen van posters, mailbanners en algemene communicatiesupport.

Portfolio - Esri BeLux - support communicatie

03

Jong Ondernemen

In opdracht van de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen hebben we 4 reportages gemaakt over Jong Ondernemen. Vier bedrijven mochten hun filosofie toelichten hoe men als jonge ondernemer kan overleven en waar men aandacht voor dient te hebben. 

Portfolio - EROV - Jong Ondernemen

04

Joboxx productvoorstelling

Joboxx wou een productvoorstelling waarin de verschillende mogelijkheden en voordelen van het gebruik van Joboxx.com en de gebruikersgroepen in beeld gebracht worden. Tevens het feit dat de tool volledig mobiel is en dat de tool ervoor zorgt dat de best mogelijke kandidaat voor een vacature snel en efficiënt gevonden wordt.

Portfolio - Joboxx productvoorstelling

05

Centrum voor Agrarische Geschiedenis

Doel was een documentaire te maken dat de techniek van het Lattenklieven vastlegde enerzijds en anderzijds een korte dynamische sfeerreportage voor een breed publiek in kader van een in Vlaanderen rondreizende tentoonstelling.

Portfolio - CAG - Lattenklieven
Scroll naar boven