KORTE BESCHRIJVING
Vlaanderen heeft een ruim pallet aan passionele professionelen die dag in dag uit op zoek gaan naar dat beetje meer en de smaakgrenzen aftasten op zoek naar de ideale mengeling om een nieuw bier te brouwen. Als zytholoog en biersommelier met kennis van business consulting en communicatie ondersteun ik brouwerijen om hun zakelijke doelen te bereiken.

VOORBEELDEN VAN KLANTEN
Domein Leeflank
Brouwerij Verhaeghe
Brouwerij Van Steenberghe
Brouwerij Dilewyns
Blommecaes
Brouwerij Van Daele

Opening Brouwerij Rubbens - Zicht op de brouwerij
Persvoorstelling 251121 - Oud Bruin Fest - Megablend - brouwerij t Verzet vaten

Ik hou van oprechtheid en mensen met een verhaal. De afgelopen jaren ben ik heel veel enthousiaste personen tegengekomen met hun eigen redenen om een passie te hebben voor bier in Vlaanderen. Sommigen puur om er heerlijk van te genieten en te proeven en anderen kregen de smaak te pakken om zelf aan de slag te gaan. Daarom heb ik een communicatieplatform opgezet.

Logo Vlaamse Brouwers - eigen merk Connectingdots

Ik plaats de Vlaamse brouwer in de kijker, niet enkel met het bier, maar ook met zijn of haar verhaal. Wat drijft deze mensen. Voor de proevers zullen we op zoek gaan naar foodpairings en organiseren we events waar u het verhaal achter het bier zal kunnen ontdekken. Wij ondersteunen brouwerijen in de verspreiding van hun boodschap.

Persvoorstelling - Brouwerij Rubbens - publiek
Bierdegustatie - brouwerijen ontdekken
Scroll naar boven