WIJ LINKEN DE DOTS

CREATIEVE
COMMUNICATIE

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak waarmee u telkens verrassend uit de hoek komt. Samen gaan we op zoek naar de stijl die perfect bij u past.

WAT DOEN WE


Samenhang brengen in noden en wensen van klanten en vertalen in oplossingen. Onze kwaliteit en de meerwaarde die we leveren heeft alles te maken met onze mogelijkheden om de dots te linken met elkaar dankzij ons multidisciplinair team en skills.

Video Creatie

Wij brengen uw verhaal in beeld. Onze productieleiding zorgt voor de nodige begeleiding in iedere stap. We bereiken hiermee een hoog kwaliteitsniveau met een duidelijk eindresultaat.

Communicatie Support

Onderhoud website, uitwerking content, vertalingen websites, mailbanners, uitwerking signatures,… we zoeken steeds naar manieren om betrokkenen samen te brengen en naar de toekomst te laten kijken. 

Web Design

Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar moet vooral goed doen waar het voor gemaakt is. Voor het gebruiksgemak van de beheerder van de website kiezen wij steeds voor een Content Management Systeem.

Grafische vormgeving

Partners met expertise ondersteunen je in de ontwikkeling en uitvoering. Logo’s, drukwerk, campagnes, huisstijlhandboeken om je bedrijf de juiste uitstraling te geven.

Social Media

Korte boodschappen met video, animaties of afbeeldingen die specifiek ontwikkeld worden voor het doel waarvoor ze moeten presteren. Wij kunnen instaan voor het publiceren van al uw Social Content.

Digitale fotografie & 360°view

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. De gepaste beelden bij uw campagne hebben een belangrijke meerwaarde om uw boodschap over te brengen. Dankzij onze partners zorgen wij voor een samenhangend geheel.

CREATIEF DOELGERICHT
ENERGIEK

Dankzij onze mix van communicatiemogelijkheden kunnen we u helpen.
Wij zorgen voor persoonlijkheid in originele, doelgerichte en professionele communicatie.

PROJECTEN

182

TEVREDEN KLANTEN

127

LOPENDE PROJECTEN

4

KOPJES KOFFIE

1432

Waarom is Connectingdots anders

WAAROM ZIJN WIJ ANDERS

Wij focussen ons op het totale plaatje van mogelijkheden op het internet van vandaag en morgen. Websdesign is natuurlijk een belangrijk onderdeel. Er is echter veel meer. Facebook, Twitter, Instagram, Storytelling via tekst, video, foto’s,… Onze multi-disciplinaire aanpak biedt u een nieuwe kijk op uw vragen en noden. We maken hierbij gebruik van ons eigen ontwikkelde [ATD]3 model dat u op een creatieve manier helpt om uw projecten te realiseren.

ENKELE VOORBEELDEN

Samen gaan we op zoek naar stijl die perfect bij u aansluit en zoeken we naar de meest geschikte oplossing.

Portfolio - Videoreportages - reportagereeksen
Promofilms
Portfolio - EROV - Jong Ondernemen
Jong Ondernemen – reportages
Portfolio - Esri BeLux - support communicatie
Communicatiesupport – Social Media beheer
Portfolio - Joboxx productvoorstelling
Joboxx Productvoostelling

EIGEN PASSIE

We houden van oprechtheid en mensen met een verhaal. De afgelopen jaren zijn we heel veel enthousiaste personen tegengekomen met hun eigen passie voor bier. Sommigen puur om er heerlijk van te genieten en te proeven
en anderen kregen de smaak te pakken om zelf aan de slag te gaan.


Het Vlaamse brouwers platform maakt onderdeel uit van een ruimer initiatief om alle Belgische brouwers en nieuwe initiatieven te promoten via specifieke doelgroepzoekers.

Bierdegustaties om de Belgische brouwerijen en hun bieren in de kijker te plaatsen en te proeven van de diverse smaken en de verhalen achter te brouwerij.

Ontdek alles op de website Vlaamse Brouwers

Logo Vlaamse Brouwers - eigen merk Connectingdots

Bierdegustatie met vrienden
Bierdegustatie is leerrijk

Verhalen veranderen onze overtuigingen en ons gedrag.
Laat ons uw verhaal vertellen en delen met de wereld.

Scroll naar boven